donderdag 27 augustus 2015

Technologiekamp zomer 8: Afscheidsfeestje - pyjamaparty

Party party party!

Technologiekamp zomer 8: Verder verloop van de workshops

Technologiekamp zomer 8: Eén tegen allen!

Wij, de moni's, daagden de kinderen gisteren uit bij 1 tegen allen. Wij gaven hen 20 opdrachten om uit te voeren. Als zij deze opdrachten tegen vrijdagnamiddag tot een goed einde kunnen brengen, verdienen zij een beloning. Lukt het hen niet, dan winnen de moni's!
Bij deze de opdrachten en al enkele resultaten :)

Technologiekamp zomer 8: Technologiequiz

Aan de hand van een leuke quiz leren de kinderen de wereld van de technologie kennen.

Technologiekamp zomer 8: Workshops met Shana, Joachim en Jolien

De kinderen leerden vandaag, aan de hand van het computerprogramma Floorplanner, hun eigen droomhuis ontwerpen. Verder maakten ze door middel van een stroomkring een bibberspel. Wetenschappelijke en leerrijke proefjes stonden ook op de planning.
Om de hersenen een beetje te ontspannen, konden ze het iets kalmer aan doen met het maken van verschillende soorten vliegertjes.

Technologiekamp zomer 8: Schattentocht

Gisterennamiddag ontpopten de kinderen zich tot echte schattenjagers! Terwijl ze zelf de weg moesten uitzoeken, voerden ze ook allerlei opdrachten uit om dichter bij hun schat te kunnen komen. Onderweg kwamen we verschillende kapelletjes tegen. Bij één van de kapelletjes werd er gebeden zodat ze zeker de schat zouden vinden. En of het geholpen heeft! Nog geen halfuurtje later konden ze hun schat met partytickets voor vanavond, ballonnen en allerlei andere leuke dingen, grondig beginnen onderzoeken. :)