zaterdag 12 april 2014

Filmpje

Beste mama's en papa's

Om het toonmoment van vrijdag te vervangen hebben we ervoor gekozen om een filmpje te maken met sfeerbeelden om jullie toch wat over het kamp te tonen. Volgens onderstaande link kunt u het filmpje bekijken.

Heel veel groetjes, de enthousiaste moni's!!

https://www.youtube.com/watch?v=TY3TLa3eAcc

woensdag 9 april 2014

Drukke woensdag

Vandaag heel wat pret gehad! In de voormiddag oefenden we nog even op wat we op voorhand hadden geleerd, en ja hoor, onze lesgeefsters Fientje en Julie zagen dat iedereen goed geoefend had. De kinderen beleefden hier heel wat plezier aan en ontspanden dan over de middagpauze met een lekkere hotdog.

's middags hadden we het minstens even druk met super toffe ponygames! We hielden enkele wedstrijdjes waaronder de poetswedstrijd en ponyestafettes.

















dinsdag 8 april 2014

Bericht van ann

Liefste ouders,

We hebben het hier heel erg naar onze zin. We zijn verdeeld in twee groepen en groep 1 heeft vandaag voor het eerst gesprongen! Groep 2 is ook heel erg goed bezig en ze krijgen het draven ook steeds meer onder de knie!
Er is lekker eten en we doen leuke spelletjes. Alle pony's zijn mega leuk en lief. De monitoren zijn ook heel erg leuk en doen ons heel vaak lachen. Op de manege zijn er 4 veulentjes en binnenkort komt er nog eentje bij, want Indiva is zwanger van een veulentje.

Veel groetjes,
Ann xxx

zondag 6 april 2014

De week kan beginnen!



Vandaag zijn we gestart met het allereerste ponykamp van dit jaar. Alles stond klaar om alle kindjes goed te kunnen ontvangen en aangezien we een toplocatie hebben vertrokken de ouders ook weer met een geruststellend gevoel. Ook de kindjes zelf vonden het een super leuke locatie, ‘een vijfsterrenhotel’ kwam er uit een kindermond. Dit gaf ons als animatoren ook een goed gevoel. Eenmaal als alle kindjes waren toegekomen en ze afscheid hadden kunnen nemen van hun mama en papa, begonnen we aan keitoffe kampweek. Om te beginnen gingen we naar de eetruimte zodat we lekker spek met eitjes konden eten. De kindjes vonden het lekker en aten dan ook hun buikje rond. Na het eten maakten we op een leuke manier afspraakjes zodat iedereen wist wat er van hem/haar verwacht werd. Een leuk weetje: Alle kindjes moeten ook om de beurt een keertje helpen met afwassen en ze doen dit super goed! Elke kind stuk voor stuk is zo behulpzaam, ze helpen je graag en dragen dus elk hun steentje bij. Zo zorgen we er ook voor dat we er samen een hele toffe week van kunnen maken. De overige kindjes, die niet moesten helpen met afwassen, gingen met mij (Animator Eline) enkele spelletjes spelen in de polyvalente ruimte. 

Onze enthousiaste kampverantwoordelijke Emma zorgde er ook voor dat alle kindjes die geen fiets bij hadden, een fiets kregen. Zo stelde ze samen met Erwin deze fietsjes af op lengte van het kind zodat ze zeker een goede rit zouden kunnen maken naar de manege. Héhé, alle kindjes hebben een fietsje en konden dus allemaal morgen veilig naar de manege fietsen. Het was al een lange dag geweest voor de kindjes en je zag dat ze moe begonnen te worden. We gingen met z’n allen onze pyjama’s aandoen en de tandjes poetsen. We kropen de bedjes in en gingen een goede eerste nacht tegemoet.

Een bed kiezen....


Welkom in het Oud Klooster in Dikkele